Syketreeni - Valmentaja Susannan lempitreeni

Syketreeni - Valmentaja Susannan lempitreeni

Kotitreenijengissä me panostetaan monipuoliseen kotona treenaamiseen ja siksi meidän viikon treenit painottuvat eri osa-alueisiin: voimaan, liikkuvuuteen ja syketreeniin. Kuitenkin asiakkailla sekä valmentajilla on omia lempitreenejä.

Tässä blogissa kuulemme Kotitreenijengin valmentajan ja perustajan Susannan lempitreeneistä Kotitreenijengissä:

Mikä on sun lempitreeni ohjata tai tehdä itse Kotitreenijengissä? 

Mun ehdoton suosikkitreeni on syketreeni, joka meillä on aina keskiviikkoisin. Rakastan sitä, että niissä treeneissä oikeasti saa ylittää itsensä ja antaa itsestään ihan kaiken! Parasta on myös meidän jäsenten tsemppaaminen, sillä noissa syketreeneissä se tsemppi on erityisen tärkeää! Mun persoona tulee myös parhaiten esiin syketreeneissä, sillä mä koen että mun vahvuus valmentajana on nimenomaan saada ihmiset ylittämään itsensä ja tekemään sellaisiakin treenejä, mitä ei tulisi tehtyä ilman meidän kotitreenijengin kannustusta!

Mikä on parasta syketreeneissä?

Syketreeneissä mennään aina sinne epämukavuusalueelle ja se olo mikä tulee treenien jälkeen on ihan mieletön -  Se on niinku parasta maailmassa! Mä tykkään ohjaamisen lisäksi itse tehdä syketreenejä. Ne on super tehokkaita sekä niiden avulle me rakennetaan tervettä sydäntä. Syketreenit tekee meidän sydämelle, aineenvaihdunnalle sekä mielelle tosi hyvää! Syketreenit auttaa läsnäolossa ja niiden avulla saa ajatukset siihen hetkeen ja unohtaa kaiken muun!

Syketreenit tehdään meillä Kotitreenijengissä usein ilman välineitä ja sen takia mä myös tykkään ohjata niitä, koska mä pystyn tekemään niitä ihan mistä vaan. Niitä on myös kiva suunnitella, koska niistä on niin monipuoliset mahdollisuudet saada aina vaan innostavampia. 

Tuleeko mieleen erityistä lempparitreeniä erilaisista syketreeneistä?

Mä tykkään tosi monista meidän syketreeneistä, mutta ehkä mun lempparit on jalkakilleri sekä Burbee-haaste. Mä tykkään siitä, että meidän jäsenet alkaa kokoajan kehittymään burbeissä kunnon kehittyessä. Tämän lisäksi testitreenit on super kivoja, sillä niissä pystyy merkkaamaan ylös omia toistoja. Se sama treeni toistuu joka toinen kuukausi, sillä tavalla pystyy hahmottamaan omaa kehittymistä!

Mikä on sun lempitreeniväline?

Mä tykkään ehdottomasti treenata kehonpainolla ja varsinkin hypyt on mun lemppareita.

Jos teet Kotitreenijengin treenejä vapaa-ajalla, päädytkö tekemään sun lempitreenin tallenteelta vai päivän livetreenin? 

Meidän treenejä mä tykkään tehdä tallenteelta, koska niitä voi tehdä sitten silloin kun se itselle parhaiten sopii -  keskellä päivää tai heti aamusta. Joskus teen jopa itse ohjaamia treenejä, se vasta onkin omituista. Mulle pääasia on se, että treeni on ohjattu ja saan kannustusta!

Terveiset:

Mä kannustan kaikkia lähtemään testaamaan sykettä nostavia treenejä ja tekemään niitä säännöllisesti, ainakin sen kerran viikossa! Mun mielestä on tosi tärkeää löytää arkeen monipuolista sekä erilaista liikuntaa!

 

INNOSTUITKO?

Keskiviikon syketreeni kuuluu kahteen ( BASIC, POWER) treenijäsenyyteen. Tule mukaan nauttimaan syketreeneistä meidän kanssa: https://kotitreenijengi.fi/collections/treenijasenyydet