#KOTITREENIJENGI TIIMIESITTELY

 

Meidän Kotitreenijengi- tiimi on aivan huikea! Meiltä löytyy kolme valmentajaa, jotka pitävät huolen siitä, että sinua liikutetaan monipuolisesti! Kaikilla kolmella valmentajalla on omat lajitaustansa ja osaamisalueensa! Lisäksi tiimiin kuuluu Jenna, joka somettaa muidenkin edestä!

Tervetuloa tutustumaan meihin: 

 

Susanna Juntunen 

Olen pienestä tytöstä asti ollut kilpaurheilija. Asuin 27-vuotiaaksi asti Tampereella ja sittemmin olen asunut kahden kaupungin välillä (Turku & Tampere). Koko lapsuuteni kilpailin kansallisella tasolla joukkuevoimistelussa ja 25 vuoden ikäisenä siirryin kilpailemaan IFBB bikini fitnessissä kansainvälisellä tasolla. Olen joukkuevoimistelu kilpaurani jälkeen toiminut joukkueen päävalmentajana ja myöhemmin kouluttautunut psyykkiseksi valmentajaksi ja sen jälkeen tehnyt töitä psyykkisenä valmentajana joukkuevoimistelujoukkueille Turussa.

Olen koulutukseltani Sosionomi (AMK) ja tehnyt töitä lastentarhanopettajana sekä lastensuojelussa päihde- ja mielenterveystyössä. Lisäksi olen lisenssioitu Health Coach, Personal Trainer, Mind Coach sekä Rentoutusvalmentaja. Olen tehnyt valmentajan töitä yrittäjänä vuodesta 2013 asti. Yrityksen alkuaikoina tein myös mallintöitä ja olin mukana järjestämässä mm. Häämessuja Suomessa. Mallin töihin eksyin vuonna 2008, jolloin minut kruunattiin Miss Suomi 1. perintöprinsessaksi.

Olen vaimo ja myös pienen (kohta 3v) pojan ylpeä äiti. Minulle tärkeintä on viettää aikaa poikani kanssa ja opettaa pojalleni liikunnallisia taitoja ja liikkeen tuomaa hyvää oloa. Vapaa-ajallamme liikumme yhdessä perheenä ja nautimme toistemme seurasta. Sairastin kohdunkaulan syövän vuosina 2020-2021, joka herätti ymmärtämään elämän rajallisuuden. Se on ollut yksi tärkeimmistä oppikouluistani ja tuon siitä oppimaani elämänasennetta myös osaksi omia valmennuksiani.

Nykyisin olen kotitreenivalmentaja. Olen Kotitreenijengin perustaja ja sen lisäksi toimin MyBnB Live yhteisön valmentajana. Valmentajan työn ohella teen sisällöntuotantoa omalla tililläni!

 

Anki Lindström-Halkosaari

Aloitin 4- vuotiaana tanssiharrastuksen ja se samantien vei sydämeni mukanaan. Teinivuosina illat täyttyivät eri tanssilajeista ja nautin erityisesti esiintymisestä. Myöhemmin rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti, kun opiskelin itseni Turun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi.

Nuorena aikuisena tanssin rinnalle tuli myös kuntosaliharjoittelu tukemaan kehon kuormituksia ja innostuinkin kovasti toiminnallisesta harjoittelusta. Kouluttauduinkin aikuisiällä toiminnallisen harjoittelun PT:ksi.

Tanssinopettajana olen kuitenkin toiminut pian jo 20 vuotta ja ryhmäliikuntaohjaajana noin 15 vuotta. Kotitreenijengissä olen valmentanut vuoden 2022 alusta alkaen ja se on ollut ihanaa! Teemapaketeista PLIE on minun vetämäni ja siellä sinäkin pääset mukaan tanssin saloihin!

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi tytärtä. Kauneinta ja kaikista tärkeintä minulle elämässä on oma perhe. Kaikille meille on liikunta tärkeää ja tykkäämme puuhata paljon kaikkea yhdessä.

Asun tällä hetkellä Turussa, mutta olen kotoisin Hangosta ja äidinkieleni on Ruotsi. Hangossa vietämme edelleen paljon aikaa varsinkin kesäisin. Se onkin parasta, lukuisten kauniiden rantojen lisäksi Hangossa asuu nimittäin sisarukseni perheineen sekä vanhempamme.

Olen luonteeltani ulospäin suuntautunut, räiskyvä ja nauran kuulemma paljon omille jutuilleni🤣 Olen myös äärimmäisen herkkä ja empaattinen. Viime aikoina olen kuitenkin yrittänyt opetella myös armollisuutta itseäni kohtaan ja pysähtyä hengittämään nopea tempoisessakin arjessa.

Iina Ryhtä

Olen aina tykännyt liikkua ja eri lajeja on tullut kokeiltua laidasta laitaan. Oon harrastanut mm lentopalloa, karatea, joogaa ja golfia. Pisimpänä mukana on kulkenut tanssiharrastus, jonka parissa tulee täyteen 25 vuotta. Teini-ikäisenä löysin ryhmäliikuntatunnit, joiden suurkuluttajana päätin et tulevaisuudessa haluan päästä liikuttamaan ihmisiä ja välittämään sitä hyvää fiilistä, minkä liikkumisesta saan.

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Tällä hetkellä teen väitöskirjaa synnyttäneiden naisten hyvinvoinnin edistämiseen liittyen. Liikunnanohjaamisen parissa olen työskennellyt jo lähes kymmenen vuotta ja ohjannut eri ikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin.

Olen kotoisin Turusta, jossa olen viettänyt lähes koko ikäni. Vuonna 2021 päätettiin poikaystävän kanssa, että halutaan vaihtaa maisemaa ja päädyttiin asumaan Ylläkselle tunturien juurelle. Nyt olemme kuitenkin palanneet asustelemaan takaisin Turkuun!

Mun on ollut aina vähän vaikeaa rauhoittua ja ottaa aikaa itselle, koska innostun niin helposti asioista ja ”ei”:n asanominen on haastavaa. Mutta jotain taikaa siinä Tunturi-Lapin ilmassa kuitenkin oli, sillä siellä onnistuin löytämään lisää rauhaa arkeeni ja elämään ilman sen suurempia sinkoiluja tai jatkuvaa suorittamista.

Olen aluksi ollut Kotitreenijengin jäsen ja myöhemmin hain valmentajaksi tähän upeaan tiimiin! Kotitreenijengin tiimissä olen ollut vuoden 2022 vaihteesta lähtien ja onhan tämä ollut ihan huikeeta.😍😍 Jenna Tulonen

Olen pienestä pitäen kokeillut monia eri lajeja, mutta 10- vuotiaana aloitin jalkapallon ja se vei mukanaan moneksi vuodeksi.  Sen jälkeen siirryin salin ja ryhmäliikunnan pariin. Kuitenkin nyt on tullut jo 3 vuotta harrasteltua crossfittiä, vaikka pallopelit ovat vieläkin lähellä sydäntä <3

Olen alunperin kotosin Turusta ja perheeni asuu siellä vieläkin, mutta itse muutin 3 vuotta sitten opintojeni perässä Jyväskylään. Tällä hetkellä kuitenkin olen vaihto-opiskelemassa Itävallassa.😉

Koulutukseltani olen kohta kauppatieteiden kandidaatti ja toivottavasti jossain vaiheessa myös maisteri! Opiskelen Jyväskylän Kauppakorkeakoulussa pääaineena Markkinointi. Alassa mua kiinnostaa eniten viestintä, yritysbrändäys ja erityisesti vastuullisuuden eri ulottuvuudet!

Kotitreenijengissä mä teen markkinointia ja viestintää!  Esimerkiksi tuotan sisältöä meidän sosiaalisen median kanaviin eli pyrin siihen, että meidän somessa olisi mahdollisimman kiinnostavaa sisältöä. Tottakai päivittelen muunmuassa näitä meidän nettisivuja😉