#KOTITREENIJENGI TIIMIESITTELY

Tervetuloa tutustumaan meihin!
Meidän Kotitreenijengi- tiimi on aivan huikea! Meiltä löytyy kolme valmentajaa, jotka pitävät huolen siitä, että sinua liikutetaan monipuolisesti. Kaikilla kolmella valmentajalla on omat lajitaustansa ja osaamisalueensa. Lisäksi tiimiin kuuluu Jenna, joka somettaa muidenkin puolesta!

Susanna Juntunen

Olen pienestä tytöstä asti ollut kilpaurheilija. Asuin 27-vuotiaaksi asti Tampereella ja sittemmin olen asunut kahden kaupungin välillä (Turku & Tampere). Koko lapsuuteni kilpailin kansallisella tasolla joukkuevoimistelussa ja 25 vuoden ikäisenä siirryin kilpailemaan IFBB Bikini Fitnessissä kansainvälisellä tasolla.

Olen joukkuevoimistelu kilpaurani jälkeen toiminut joukkueen päävalmentajana ja myöhemmin kouluttautunut psyykkiseksi valmentajaksi.

Olen koulutukseltani Sosionomi (AMK) ja tehnyt töitä lastentarhanopettajana sekä lastensuojelussa päihde- ja mielenterveystyössä. Lisäksi olen lisenssioitu Health Coach, Personal Trainer, Mind Coach sekä Rentoutusvalmentaja. Olen tehnyt valmentajan töitä yrittäjänä vuodesta 2013 asti. Yrityksen alkuaikoina tein myös mallintöitä, joihin eksyin vuonna 2008, jolloin minut kruunattiin Miss Suomi 1. perintöprinsessaksi.

Olen vaimo ja myös pienen pojan ylpeä äiti. Minulle tärkeintä on viettää aikaa poikani kanssa ja opettaa pojalleni liikunnallisia taitoja ja liikkeen tuomaa hyvää oloa. Vapaa-ajallamme liikumme yhdessä perheenä ja nautimme toistemme seurasta. Sairastin kohdunkaulan syövän vuosina 2020-2021, joka herätti ymmärtämään elämän rajallisuuden. Se on ollut yksi tärkeimmistä oppikouluistani ja tuon siitä oppimaani elämänasennetta myös osaksi omia valmennuksiani.

Työskentelen valmentajan työn lisäksi myös mielen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajana. Olen Kotitreenijengin perustaja ja sen lisäksi olen kehittänyt korkeatasoisen Uusi suunta -valmennusohjelman, jossa intensiivisen valmennusohjelman avulla autan ja tuen yksilöitä löytämään omaa hyvinvointia tukevan mindsetin ja löytämään yksilölliset ja juuri asiakkaan arkeen sopivat, toimivat ja pysyvät hyvinvointia tukevat rutiinit.

Anki Lindström-Halkosaari

Aloitin 4- vuotiaana tanssiharrastuksen ja se samantien vei sydämeni mukanaan. Teinivuosina illat täyttyivät eri tanssilajeista ja nautin erityisesti esiintymisestä. Myöhemmin rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti, kun opiskelin itseni Turun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi.

Nuorena aikuisena tanssin rinnalle tuli myös kuntosaliharjoittelu tukemaan kehon kuormituksia ja innostuinkin kovasti toiminnallisesta harjoittelusta. Kouluttauduinkin aikuisiällä toiminnallisen harjoittelun PT:ksi.

Tanssinopettajana olen kuitenkin toiminut pian jo 20 vuotta ja ryhmäliikuntaohjaajana noin 15 vuotta. Kotitreenijengissä olen valmentanut vuoden 2022 alusta alkaen ja se on ollut ihanaa! Teemapaketeista PLIE on minun vetämäni ja siellä sinäkin pääset mukaan tanssin saloihin!

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi tytärtä. Kauneinta ja kaikista tärkeintä minulle elämässä on oma perhe. Asun Turussa, mutta olen kotoisin Hangosta ja äidinkieleni on Ruotsi. Hangossa vietämme edelleen paljon aikaa varsinkin kesäisin. Lukuisten kauniiden rantojen lisäksi Hangossa asuu sisarukseni perheineen sekä vanhempamme.

Olen luonteeltani ulospäin suuntautunut, räiskyvä ja nauran paljon omille jutuilleni. Olen myös äärimmäisen herkkä ja empaattinen. Viime aikoina olen kuitenkin yrittänyt opetella myös armollisuutta itseäni kohtaan ja pysähtyä hengittämään nopea tempoisessakin arjessa.

Iina Ryhtä

Olen aina tykännyt liikkua ja eri lajeja on tullut kokeiltua laidasta laitaan. Oon harrastanut mm. lentopalloa, karatea, joogaa ja golfia. Pisimpänä mukana on kulkenut tanssiharrastus, jonka parissa tulee täyteen 25 vuotta. Teini-ikäisenä löysin ryhmäliikuntatunnit, joiden suurkuluttajana päätin tulevaisuudessa haluavani päästä itsekin liikuttamaan ihmisiä.

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Tällä hetkellä teen väitöskirjaa synnyttäneiden naisten hyvinvoinnin edistämiseen liittyen. Liikunnanohjaamisen parissa olen työskennellyt jo lähes kymmenen vuotta ja ohjannut eri ikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin.

Olen kotoisin Turusta, jossa olen viettänyt lähes koko ikäni. Vuonna 2021 päädyin kumppanini kanssa asumaan Ylläkselle tunturien juurelle. Nyt olemme kuitenkin palanneet asustelemaan takaisin kotoisaan Turkuun.

Mun on ollut aina vähän vaikeaa rauhoittua ja ottaa aikaa itselle, koska innostun niin helposti asioista. Jotain taikaa siinä Tunturi-Lapin ilmassa kuitenkin oli, sillä onnistuin löytämään lisää rauhaa arkeeni ja elämään ilman sen suurempia sinkoiluja tai jatkuvaa suorittamista.

Olen aluksi ollut Kotitreenijengin jäsen ja myöhemmin hain valmentajaksi tähän upeaan tiimiin! Kotitreenijengin tiimissä olen ollut vuoden 2022 vaihteesta lähtien ja onhan tämä ollut ihan huikeeta.

Jenna Tulonen

Olen pienestä pitäen rakastanut urheilua, mutta ala-asteikäisenä aloitin jalkapallon ja maalivahdin hommat veivät minut mukanaan useaksi vuodeksi. Sen jälkeen siirryin kuntosalin sekä ryhmäliikunnan pariin. Aikuisiällä olen löytänyt uusia ihania liikuntamuotoja crossfitistä, joogasta, tanssista sekä kotitreeneistä!

Olen alunperin kotosin Turusta, mutta opintojeni perässä kotini on nykyään Jyväskylässä.

Koulutukseltani olen kohta Kauppatieteiden maisteri! Opiskelen Jyväskylän Kauppakorkeakoulussa markkinointia, viestintää sekä kestävää kehitystä.

Kotitreenijengissä teen laajasti markkinoinnin ja viestinnän työtehtäviä sekä yhdessä Susannan kanssa kehitetään Kotitreenijengin palveluita ja brändiä!

Pidän huolta siitä, että meidän sosiaalisen median kanavissa olisi mahdollisimman mielenkiintoista sisältöä ja että just sä tiedät, mitä meidän jengissä parhaillaan tapahtuu!