Kevyt voima ja liikkuvuus - Valmentaja Ankin lempitreeni

Kevyt voima ja liikkuvuus - Valmentaja Ankin lempitreeni

Kotitreenijengissä me panostetaan monipuoliseen kotona treenaamiseen ja siksi meidän viikon treenit painottuvat eri osa-alueisiin: voimaan, liikkuvuuteen ja syketreeniin. Kuitenkin asiakkailla sekä valmentajilla on omia lempitreenejä.

Tässä blogissa kuulemme Kotitreenijengin valmentajan Ankin lempitreeneistä Kotitreenijengissä:

Mikä on sun lempitreeni ohjata tai tehdä itse Kotitreenijengissä? 

Mä tykkään treenata monipuolisesti, joten meidän kaikkia treenejä on kiva vetää ja tehdä! Mutta jos mun pitäisi valita yksi niin valitsen meidän lauantain kevyt voima & liikkuvuus treenin.Mutta siis meidän kaikki treeniteemat ja -combot on niin loistavia! Niillä tulee koko kehoa vahvistettua ja huollettua!

Mikä on parasta kevyt voima + liikkuvuus treenissä? 

Siinä mun mielestä yhdistyy ihanasti monipuolinen voimatreeni sekä liikkuvuus osio, jotka täydentävät hyvin toisiaan, mutta samalla valmistavat viikonloppuun. Näissä treeneissä on ihana tunnelma ja niistä lähtee viikonloppu niin mahtavasti käyntiin! 

Mikä on sun lempitreeniväline?

Mä ohjaan paljon Kotitreenijengissä sekä muuten työssäni toiminnallisia treenejä, joten voisi kuvitella, että mun lempitreeniväline on kahvakuula tai käsipainot tms. Kuitenkin yllätän teidät ja sanon, että mun lempparit on kehonpainotreenit! Ne on loistavia, sillä niitä voi tehdä missä ja milloin vaan. Lisäksi mielestäni on sairaan hauskaa keksiä niihin treeneihin eri liikeyhdistelmiä! 

Jos teet Kotitreenijengin treenejä vapaa-ajalla, päädytkö tekemään sun lempitreenin tallenteelta vai päivän livetreenin? 

Jos rehellisiä ollaan harvemmin ehdin tehdä vapaa-ajalla meidän treenejä, koska olen itse ohjaamassa, tanssimassa tai viettämässä aikaa perheeni kanssa. Mutta, jos mä teen niin valitsen sellaisen treenin, joka sopii siihen hetkeen parhaiten eli mun valinta on tallenteet. Kuuntelen siinä hetkessä mun kehoa ja mietin, että millaista treeniä se juuri nyt tarvitsee!

Terveiset:

Haluisin muistuttaa teitä kaikkia siitä, kuinka tärkeä kehoa on liikuttaa erilaisilla treeneillä. Aina ei tarvitse hikoilla naama irvessä. Muistetaan huoltaa ja treenata kehoa kuunnellen❤

Mua esimerkiksi turhauttaa hirveästi nämä tällä hetkellä käynnissä olevat bikini- ja kesäkroppa valmennukset. Yritäthän sulkea ne mielestäsi ja liikuttaa sun kehoa hyvinvointi edellä. <3 

INNOSTUITKO?

Lauantain kevyt voima + liikkuvuus treeni kuuluu POWER- treenijäsenyyteen. Tule mukaan nauttimaan kevyestä voimasta sekä liikkuvuudesta meidän kanssa: https://kotitreenijengi.fi/collections/treenijasenyydet