Uutuus RUN Mental - psyykkinen valmennus

Uutuus RUN Mental - psyykkinen valmennus

Olisiko sinun aikasi kukoistaa? 

Kiinnostaisiko sinua kehittää omaa mieltä ja tulla yhä tietoisemmaksi omista ajatuksista, asenteista ja uskomuksista?

Haluaisitko innostua ja inspiroitua muiden kanssa lenkkeilystä ja mielen hyvinvoinnista?

Haluaisitko kasvattaa lenkkikuntoasi?

Meillä on alkamassa uusi valmennus, jossa yhdistyvät sekä liikkeen tuoma hyvä olo että mielen hyvinvointi ja valmennus. Tämän valmennuksen nimi on RUN mental ja se alkaa tiistaina 6.2 klo 18.

Kahdeksan viikon mielen ja lenkkeilyn yhdistelmävalmennus on suunniteltu KAIKENTASOISILLE liikkujille. Tämä on matalan kynnyksen valmennus, joten voit tulla mukaan valmennukseen, vaikka viime lenkistä olisikin jo aikaa. Tai jos sinulla on jo lenkkikilometrejä takanasi, sopii tämä valmennus myös sinulle. 

Treenijakso lähtee nousujohteisesti liikkeelle, jolloin aloitus ei ole liian raskasta ja juoksuinto pysyy yllä koko 8 viikon ajan sekä vielä sen jälkeenkin! Jokaisen lenkin jälkeen olet innostunut ja inspiroitunut! Saat arvokkaita oivalluksia, joiden avulla alat voimaan paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Jokaiseen juoksutreeniin sisältyy alkuverryttely sekä loppuvenytykset.

Nyt on uniikki mahdollisuus päästä mukaan psyykkisen hyvinvoinnin valmennukseen, jossa Susanna pohtii teemoja koskien useita eri elämän osa-alueita!

Samalla olisi tarkoituksena lenkkeillä ja pidentää juoksumatkaa! Matkan voit kuitenkin tehdä myös omiin ajatuksiisi ja sydämeesi, siitä vasta tuleekin hyvä matka! <3

Olisiko RUN mental sinun juttu?